Meorijalni turnir

TENIS: IVAN MILOSAVLJEVIĆ POBEDNIK U SINGLU I DUBLU

Teniseri Knjaževca, foto: N.Đ.

KNJAŽEVAC – U okviru memorijalnog teniskog turnira “Zvonimir Zvonko Cako”, koji je okupio takmičare iz različitih gradova Srbije, knjaževački teniser Ivan Milosavljević se istakao kao pobednik u singlu i dublu.

Ovaj dvocifreni turnir privukao je igrače iz Knjaževca, Niša, Niške banje i Svrljiga, stvarajući uzbudljivu tenisku atmosferu.

Teniseri, foto: N.Đ.
Teniseri, foto: N.Đ.

Ivan Milosavljević, koji trenutno radi kao teniski trener u Kini, demonstrirao je impresivnu igru tokom turnira, a u finalu singla nadmašio je izvrsnog Nenada Milojkovića rezultatom 6:3.

Nenad Milojković se takođe istakao kao finalista u singlu, ali je ujedno postao pobednik u dublu, deleći uspeh sa Ivanom Milosavljevićem.

Teniseri, foto: N.Đ.
Teniseri, foto: N.Đ.

Među izuzetnim igračima istakli su se i polufinalisti Vladimir Živković iz Niša i Ivan Srejić iz Niške banje.

Nebojša Đorđević je impresionirao konstantno dobrim performansama, lako prolazeći grupnu fazu takmičenja, dok je Andrej Puškin iz Rusije takođe privukao pažnju svojim nastupom.

U kategoriji dubla, najuspešniji su bili Ivan Milosavljević i Nenad Milojković, koji su u finalu savladali par Miljan Drljača i Vojislav Ivanović rezultatom 9:3.

Ovim uspešnim turnirom zatvorena je takmičarska sezona na otvorenom, označavajući izuzetno uspešan period za knjaževačke tenisere.

Njihovi izvanredni nastupi, kako na domaćim tako i na međunarodnim turnirima, čine ih ponosnim predstavnicima teniske zajednice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *