Turizam u Knjaževcu

Zubetinac: Selo koje oduševljava – Nova turistička perla u razvoju

Milan Đokić, foto: yotubue, PrtScr, kanal: knjazevacinfo

KNJAŽEVACMilan Đokić, predsednik opštine Knjaževac, u pratnji svojih posvećenih saradnika i perspektivnog kandidata za narodnog poslanika sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, Branislava Josifovića, nedavno je posetio Zubetinac kako bi lično obišao radove na izgradnji smeštajnih kapaciteta LU Knjaževac.

Ova poseta nije bila samo obilazak gradilišta, već i prilika da se predstave inovativne turističke staze, brižljivo trasirane, pružajući turistima jedinstven doživljaj na dužini od čak 40 kilometara.

Opština Knjaževac, prepoznajući povoljne uslove za razvoj seoskog i lovnog turizma u Zubetincu, odlučila je da nastavi sa strateškim ulaganjima u infrastrukturu ovog područja. Osim toga, podržaće i sve dodatne sadržaje koji imaju za cilj podizanje kvaliteta turističke ponude i promovisanje atraktivnosti destinacije.

U skladu s tim, u utorak, 28. novembra, očekuje nas poseban događaj – sastanak u idiličnom etno selu “Stara planina” u Kalni, gde će se susresti predstavnici seoskih turističkih gazdinstava.

Na dnevnom redu je predstavljanje inovativnih mera podrške razvoju seoskog turizma.

Ove mere ne samo da će unaprediti poziciju opštine Knjaževac na turističkoj mapi Srbije, već će je istovremeno lansirati kao poželjnu destinaciju na Balkanu, stvarajući tako nezaboravna iskustva za posetioce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *