Fudbal

UJUTRU U 04.00 PRIJATELJSKI MEČ: AMERIKA – SRBIJA

SAD vs. Serbia, foto: Google

AMERIKA – Za fudbalsku reprezentaciju Srbije se već gotovo dve godine govori da ima manje više jasnu grupu igrača koji konkurišu za tu ekipu. Međutim, svakako da ima još talentovanih fudbalera, koji ne samo da žele da pokažu šta znaju već i da dokažu da mogu da budu deo te grupe, koju bira Dragan Stojković.

Uglavnom igrači iz domaćeg prvenstva su na spisku pred prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama u četvrtak rano ujutro.

I Amerikanci, koji su bili jako dobri na Svetskom prvenstvu (prošli su grupnu fazu), imaju sve više mladih igrača koji su cenjeni i na domaćem kontinentu ali i traženi u Evropi.

Utakmica će za mnoge imati taj takmičarski naboj upravo iz razloga koji su pomenuti.

Dejan Joveljić, Ranko Veselinović i Đorđe Petrović će u Kaliforniji dočekati ostatak tima koji čine između ostalih Luka Ilić, brat Ivana Ilića, Mirko Topić iz Vojvodine, Miloš Pantović i Marko Ivezić, fudbaleri Voždovca, Nikola Šutilić napadač Radničkog…

Utakmica se igra u četvrtak 4 sata ujutro. Prenos je na Prvom programu RTS-a , a repriza u 16 časova i 45 minuta na Drugom programu.

Komentator je Aleksandar Stojanović.

Piše: RTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *