Mali Ppredah

Fotografija: Mali Predah Sajt

[SSB]

Garni hotel “Mali predah” postoji i radi od 1983. godine. Za proteklih bezmalo četvrt veka postojanja, od skromnog restorana na svom početku, izrastao je u reprezentativni objekat koji danas svojim gostima može da ponudi vrhunske usluge ishrane i smeštaja.

Garni hotel “Mali predah” nalazi se na raskršću puteva koji iz Knjaževca vode prema Pirotu, Nišu i Zaječaru i nezaobilazno je svratište ne samo Knjaževčana, već i mnogobrojnih namernika na proputovanju kroz ovaj deo istočne Srbije.

Objekat modernog izgleda poseduje dve restoranske sale. Mala sala ima kapacitet od stotinu, a velika od pet stotina mesta i pogodne su za sve vrste većih i manjih okupljanja, za razne svečanosti, seminare kongresne sastanke i predahe ekskurzionih grupa na proputovanju.

Osim dobrog smeštaja gostima su na raspolaganju i raznovrsna jela i pića, a kuvari garni hotela “Mali predah” nadaleko su čuveni po svom kulinarskom umeću. Osim tradicionalnih jela srpske kuhinje, u restoranima ovog objekta mogu se probati lokalni specijaliteti knjaževačkog kraja. Naravno, sve to uz vrhunsku uslugu ljubaznog i iskusnog osoblja.

Na 50 kilometara od garni hotela “Mali predah” u kome nudimo smeštaj po najpovoljnijim cenama, nalazi se Stara planina, jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji i regionu, koja nudi profesionalne smučarske terene i jedinstvena mesta za rekreaciju i odmor.

web adresa: malipredah.com

 

Galerija

Lokacija

Informacije

ADRESA
Mile Julinog 4

MESTO
Knjaževac

Pogledaj broj telefona

Radno vreme

Ponedeljak

Utorak

Sreda

Četvrtak

Petak

Subota

Nedelja

Kako da upišem svoju firmu?

Upisivanje u lokalni vodič, je potpuno besplatno!

Benifite koje dobijate dodavanjem u lokalni vodič (adresar) na portalu Knjaževac INFO. 

  • Brzo i lako vas pronalaze na internetu
  • Dobro ste pozicionirani na google
  • Mogućnost sponzorisanih tekstova na portalu, i na socijalnim mrežama našeg portala
  • Naš sistem je direktno povezan sa pretraživačima

Lokalni vodič je trenutno pilot projekat, dodajemo sve lokalne subjekte u našu bazu. Dodavanje je potpuno besplatno. 

Lokalni vodič

Fotografija: Kod Sase Instagram

Kod Saše

Restoran sa nacionalnom kuhinjom. Restoran je u etno stilu. Kod nas možete probati pasulj tavče, škembići, teleća glava u saftu, teleći repovi u saftu, jela

Fotografija: Motoo.rs

Auto servis Todorović

AUTOSERVIS TODOROVIĆ ima dugogodišnju tradiciju u  redovnom održavanju, dijagnostici i servisiranju  kvarova putničkih i poluteretnih vozila svih evropskih proizvođača. Na površini od 150 m², sa svim

Fotografija: Marko I

Etno restoran Sokače

Restoran „SOKAČE“ veliki izbor jela sa roštilja iz naše raznovrsne ponudeposebno izdvajamo pileće belo meso u pavlaci.

Fotografija: Tehnicki pregled Timok Facebook

Tehnički Pregled Timok

Tehnički pregled Timok – Panajotović Vršenje tehničkog pregleda vozila, registracija vozila putem administrativne zabrane, i čekovima građana od 3 do 12 mesečnih rata bez kamata.

Fotografija: Mala Verona Facebook

Mala verona

Kafana Mala Verona nalazi se na adresi Karađorđeva 226. Otvorena je 1982 godine, i dugogodišnjim radom postala najomiljenije svratište svih kamiondžija koje je put naneo

Fotografija: Miroslav Mitic

Novi Alas 019

Novi Alas 019 – Riblji specijaliteti, čorbe, roštilj, gotova jela, jela pod sačem. Organizovanje proslava – Dobro nam došli