Mali Predah

Fotografija: Mali Predah Sajt

Garni hotel “Mali predah” postoji i radi od 1983. godine. Za proteklih bezmalo četvrt veka postojanja, od skromnog restorana na svom početku, izrastao je u reprezentativni objekat koji danas svojim gostima može da ponudi vrhunske usluge ishrane i smeštaja.

Garni hotel “Mali predah” nalazi se na raskršću puteva koji iz Knjaževca vode prema Pirotu, Nišu i Zaječaru i nezaobilazno je svratište ne samo Knjaževčana, već i mnogobrojnih namernika na proputovanju kroz ovaj deo istočne Srbije.

Objekat modernog izgleda poseduje dve restoranske sale. Mala sala ima kapacitet od stotinu, a velika od pet stotina mesta i pogodne su za sve vrste većih i manjih okupljanja, za razne svečanosti, seminare kongresne sastanke i predahe ekskurzionih grupa na proputovanju.

Osim dobrog smeštaja gostima su na raspolaganju i raznovrsna jela i pića, a kuvari garni hotela “Mali predah” nadaleko su čuveni po svom kulinarskom umeću. Osim tradicionalnih jela srpske kuhinje, u restoranima ovog objekta mogu se probati lokalni specijaliteti knjaževačkog kraja. Naravno, sve to uz vrhunsku uslugu ljubaznog i iskusnog osoblja.

Na 50 kilometara od garni hotela “Mali predah” u kome nudimo smeštaj po najpovoljnijim cenama, nalazi se Stara planina, jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji i regionu, koja nudi profesionalne smučarske terene i jedinstvena mesta za rekreaciju i odmor.

web adresa: malipredah.com

 

ADRESA
Mile Julinog 4

MESTO
Knjaževac

Pogledaj broj telefona

Ponedeljak

Utorak

Sreda

Četvrtak

Petak

Subota

Nedelja

Upisivanje u lokalni vodič, je potpuno besplatno!

Benifite koje dobijate dodavanjem u lokalni vodič (adresar) na portalu Knjaževac INFO. 

  • Brzo i lako vas pronalaze na internetu
  • Dobro ste pozicionirani na google
  • Mogućnost sponzorisanih tekstova na portalu, i na socijalnim mrežama našeg portala
  • Naš sistem je direktno povezan sa pretraživačima

Lokalni vodič je trenutno pilot projekat, dodajemo sve lokalne subjekte u našu bazu. Dodavanje je potpuno besplatno. 

Lokalni vodič

Benzinska stanica

Knez Petrol

Mali Predah

Etno restoran Sokače

Restoran

Castello

Kafana

Kod Saše

Restoran sa prenoćištem

Renesansa

Kafana od 1982.

Mala verona

Restoran

JB Restoran